A Travellerspoint blog

Lovina - Ubud

sunny 32 °C

Vandaag zijn we weer vroeg opgestaan (rond 5u) maar dit weer voor een zeer leuk doel :) we zijn namelijk op lovina beach naar dolfijnen gaan kijken. We zijn met een bootje op zee gegaan, het heeft een tijdje geduurd,maar uiteindelijk kwamen ze tevoorschijn.Oef als je weet dat ze niet altijd komen opdagen en dan zit je daar natuurlijk in zo'n stom bootje. Het is toch weer een ervaring rijker echt geweldig om te zien.

Om 9h werden we opgehaald door onze balinese gids om van lovina naar Ubud te gaan. Wat een verademing na onze gids in Java, die tochwel tegenviel. Meer hierover later :)
Het valt ons duidelijk op dat Bali heel rustig is tov Java ook veel minder mensen en veel meer natuur!!! De Balinesen houden dan ook enorm van bloemen!

Onze eerste stop is bij de gitgit watervallen wat al meteen een super goede start was voor onze verdere tocht door Bali. Na de watervallen bezoeken we een eerste Hindu tempel. Echt super mooi om te zien en heel anders dan op Java aangezien hier 85% van de bevolking praktiserend Hindu is. Overal zie je dan ook offertjes echt leuk om te zien. Hier zie je toch hoe rijk deze Hindu cultuur is.
Verder hebben we vandaag nog heel veel geld opgedaan op een lokale markt, Rowin heeft zijn placemats en ik heb 3 mooie sjaals (waarvoor afdingen toch niet goed voor is). Verder hebben we ook nog 2 uit hout gesneden beeldjes gekocht wat ook weer typisch Balinees is.

Om 3h komen we toe in ons hotel in Ubud waar we 2 nachtjes verblijven.
Morgen staat ons nog een vulkaan en tempel op te wachten!!!!

Groetjes!!!

Posted by DDePauw 02:43 Archived in Indonesia

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint