A Travellerspoint blog

Sanur

sunny 32 °C

Na de geweldige ontvangst van gisteren en na en goede nachtrust zijn we weer klaar om enkele dingen te bezoeken op Bali. In de ochtend hebben we eerst een traditionele dansvoorstelling gezien. We moeten toch eerlijk toegeven dat we meer fan waren van de Rama en Sinta voorstelling die we gezien hebben in Yogya, maar het was toch eens leuk om te zien.

Na deze voorstelling zijn we een Balinees erfgoed gaan bezoeken waar Rowin eindelijk zijn Kopi Luwak heeft kunnen kopen en dit aan een zeer voordelige prijs! Er zat zelfs een Kopi Luwak beest op het domein daar. Ikzelf heb me dan maar de Balinees Lemon Thee gekocht, want die is echt super goed!!!!
Na dit bezoek ook nog even Batik werkplaats op Bali bezocht wat toch iets anders is dan op Java.

Op het einde van de voormiddag kwam de moment supreme! the orchid garden!!! Een tuin vol!!! En echt zeer veel verschillende soorten en dat groeit daar gewoon in de tuin!! Echt super mooi om in rond te lopen.

Terug in het hotel genieten we van een vettige hamburger in een of ander toeristisch restaurantje voor 10 euro voor ons beide!! Drinken en al in.. Fin we vonden dat dit toch eens mocht na al die rijst hier :)
Daarna een plonsje gedaan in het zwembad en genoten van een warme namiddag niets doen :)

Posted by DDePauw 23:48 Archived in Indonesia

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

En gene kopi luwak voorzien voor mij?
Volgens mij is dienen Brora 30 al op, wa denkte? ;p

by zeveroare

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint